Danielle Vos

Wedding Stylist

VERHUUR EN ADVIES VOOR JULLIE MOOISTE BRUILOFT

Professionele aankleding van jullie droomdag zonder zorgen!

Happy Tomorrow helpt jullie droomdag stijlvol te realiseren en zorgt ervoor dat jullie bruiloft zonder enige vorm van stress is gestyled!

Wij bieden stijlvolle materialen, die je eenvoudig en betaalbaar kunt huren. Zo kunnen jullie zelf je eigen bruiloft of event stylen, zonder dat je zelf alles hoeft te bedenken, te maken en te kopen. Dat scheelt een hoop tijd, geld en stress, zodat jullie je volledig bezig kunnen houden met de rest van de planning.

Hi! Ik ben Danielle

Het gezicht achter Happy Tomorrow! Smoorverliefd op de allerleukste man die er is en gèk op alles wat met trouwen te maken heeft.
Ik heb een uitgebreide achtergrond in het organiseren van evenementen en mijn passie is decoreren en stylen!

Ieder bruidspaar verdient de bruiloft van hun dromen. Ik help jullie hier dan ook graag bij.

Hi!

“Wat is er mooier om bij te dragen aan één van de belangrijkste gebeurtenissen in iemands leven”

Een budget maken

Een stijl kiezen

Een locatie boeken

Traiteurs en desserts

Fotografie

Gasten & uitnodigingen

Muziekale omlijsting

Coördinatie

Catering

Locatie

Vervoer

Videografie

Neem contact met mij op

Wedding Packages

VERHUUR AANKLEDING

Wil je graag zelf je bruiloft of andere speciale gelegenheid of event stylen? Geen probleem! Wij bieden namelijk decoratie verhuur waarbij al onze styling materialen gehuurd kunnen worden. Zo kunnen jullie zelf je eigen bruiloft of event stylen, zonder dat je zelf alles hoeft te bedenken, te maken en te kopen. Scheelt veel tijd en stress zodat jullie lekker jullie bezig kunnen houden met de rest van de planning.

Vanaf

€200

STYLINGADVIES OP MAAT

Op basis van jouw wensen en locatie maken we een stylingplan en zorgen we dat je beschikt over de items om jullie bruiloft thematisch mooi te stylen.

Een bruiloft met een thema maakt jullie dag uniek. Een thema kiezen is niet lastig: denk aan favoriete kleuren en speciale details.

De voorbereiding hierop kan wel eens lastig zijn. Welke keuzes maak je en hoe zorg je ervoor dat alles met elkaar matcht? Wij inspireren je graag met ideeën voor themabruiloften! 

Wij houden ook rekening met jullie budget. Iedere bruiloft is nu eenmaal een uniek feest met een groot verschil in locatie, aantal gasten, budget en voorkeur van stijl.

Vanaf

€500

WEDDING COMPLETE PAKKET

Vanuit ons netwerk beschikken we over partners waarvan we gerust kunnen garanderen dat ze garant staan voor een geweldige invulling van je bruiloft. Daarmee beschik je over een geoliede dag, waarbij styling, fotografie, locatie, catering, meubulair en muziek optimaal op elkaar zijn afgestemd zodat ieder detail klopt. Denk hierbij aan:

Catering

Lokatie

Aankleding

Fotografie

Muziekale omlijsting

Trouwauto

Gasten & uitnodigingen

Neem contact op

Happy Tomorrow brengt de dag van je dromen tot leven!

Liever zelf een speciale gelegenheid stylen? Maar heb je niet voldoende decoraties of kan je niet precies vinden wat je nodig hebt?
Geen zin in zelf decoraties te moeten maken of te kopen en daarna alles weer te moeten verkopen?
Huur het dan gewoon bij ons en creëer je droom aankleding in een handomdraai!
Bij Happy Tomorrow kan je je droombruiloft mooi aankleden.

Jullie bruiloft is uniek. In samenspraak met jullie creëren wij jullie persoonlijke DROOMdag.

Een bruiloft die tot in de puntjes klopt, is er één om nog lang over na te praten. We passen de bruiloft styling aan naar het gekozen thema en zorgen voor de perfecte decoratie van de trouwlocatie. Wanneer een bruiloft van top tot teen klopt, zal je merken dat jullie je op iedere plek op je gemak voelen en dat jullie gasten onder de indruk zijn van de samenhang en uitstraling van de bruiloft.

It’s Going to be Perfect!

Let’s Style Your Big Day!