Contact met

Happy Tomorrow!

STYLINGADVIES EN VERHUUR
VOOR EEN ONVERGETELIJKE BRUILOFT

 

Iedere bruiloft is uniek en anders. Ik maak graag een offerte op maat.

Bedrijfsgegevens

dvos@happytomorrow.nl

Utrecht

KVK 57159564

06-81731462

Veel gestelde vragen

HOE ZIT HET MET DE VERHUURPERIODE?

De standaard verhuurperiode van onze producten is 3 dagen. Je krijgt daarmee dus altijd van ons een dag ervoor en een dag erna cadeau. Het verhuurbedrag is dan ook voor deze periode. Je krijgt dus eigenlijk drie dagen voor de prijs van één. Zo heb je geen zorgen op jullie dag zelf over het moeten halen of retourneren van onze items. Alle tijd om op te bouwen en heb je de dag erna tijd om op te ruimen en indien nodig af te wassen/schoonmaken. Per dag extra verhuur komt er 25% van de totaalprijs bij. Wil je graag langer huren? Neem dan contact met ons op, of plaats de vraag bij de reservering/offerteaanvraag.

KAN IK OOK BIJ JULLIE TERECHT VOOR DE STYLING VAN MIJN BRUILOFT?

Absoluut! Happy Tomorrow verzorgd ook de styling. Vraag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan via de info@happytomorrow.nl en wij nemen contact met je op.

IK BEN NAAR IETS OP ZOEK MAAR JULLIE VERHUREN HET NIET, EN NU?

Als je iets zoekt dat we niet hebben, maar graag zou huren … laat het ons weten! We hebben wekelijks veel nieuwe spullen. Veel artikelen in onze inventaris wachten op hun headshots voor de website, dus er is een kans dat we misschien hebben wat je nodig hebt.  Mocht je evengoed nog iets missen, neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen!

VERHUREN JULLIE DE ITEMS ALLEEN VOOR BRUILOFTEN?

Zeker niet! Natuurlijk mag je onze items ook huren voor andere gelegenheden. Launch party, press event, diner, verjaardag, fotoshoot, noem maar op! Je kunt het zo gek niet bedenken zolang je je maar aan het minimum bestelbedrag houdt.

It’s Going to be Perfect!

Let’s Style Your Big Day!